EGO COMBAT

EGO COMBAT European Union Trademark Information

Classification Information
Class Code: 025
Class Description: Clothing Products
Goods & Services: Oblečení; Sportovní oděvy; Oblečení pro volný čas; Teplákové soupravy; Tělocvičné oděvy; Funkční oblečení; Funkční spodní prádlo, spodní díly oděvu; Funkční spodní prádlo, vrchní díly oděvu; Legíny; Mikiny; Mikiny s kapucí; Džíny a džínové oblečení; Košile; Sportovní košile; Polokošile; Trička; Tílka; Sportovní tílka; Šaty; Sukně; Kalhoty; Šortky; Pletené oděvy; Svetry; Saka; Vesty; Péřové vesty; Větrovky; Sportovní bundy; Domácí oděvy; Noční košile a pyžama; Spodní prádlo; Trenýrky; Ponožky; Kravaty a šátky; Opasky a pásky k oděvům; Rukavice; Šály; Koupací pláště; Plavky; Sportovní obuv; Obuv pro volný čas; Plážová obuv; Sandály; Čepice; Pokrývky hlavy; Klobouky do deště; Klobouky proti slunci; Sportovní čepice; Čepice se štítkem.
Class Code: 028
Class Description: Toys and Sporting Goods Products
Goods & Services: Sportovní potřeby a vybavení; Vybavení sportovišť, tělocvičen, posiloven a fitness center; Posilovací stroje a jejich součásti; Zboží pro asijské bojové umění a sporty; Boxerské ringy; Boxerské rukavice; Boxovací pytle; Lapy pro údery a kopy; Pneumatická roztahovadla nohou; Ruční roztahovadla nohou; Interiérové nářadí na cvičení; Pásy na vzpírání; Ochranné vesty na bojová umění; Chrániče těla pro sportovní účely; Chrániče břicha na taekwondo; Chrániče holení (sportovní potřeby); Chrániče hrudníku pro sportovní účely; Chrániče krku pro sportovní účely; Chrániče nohou upravené pro sport; Chrániče rukou přizpůsobené pro sportovní účely; Sportovní suspenzory (sportovní potřeby); Pouzdra upravená na sportovní potřeby; Tašky na sportovní potřeby.
Class Code: 041
Class Description: Education and Entertainment Services
Goods & Services: Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a zařízení sloužících k relaxaci, regeneraci a rekondici - v rámci této třídy; Služby fitness centra; Provozování fitness center; Poskytování prostor na cvičení, fitness a sportovní trénink; Půjčování sportovního nářadí a sportovních potřeb; Kurzy fitness, zdravotní a kondiční cvičení; Trenérské služby zaměřené na cvičení (fitness); Instruktáž fitness tréninku; Služby osobního trenéra; Vedení tréninkových a výživových plánů - v rámci této třídy; Pořádání odborných kurzů, seminářů, školení a jiných vzdělávacích akcí; Pořádání vzdělávacích akcí v oblasti nových relaxačních a cílených terapeutických technik; Pořádání sportovních a výchovných akcí; Poradenství pro trénink; Poradenství a konzultace v oblasti sportu.
Word Mark: EGO COMBAT
Status / Status Date:
Application under examination
Monday, August 22, 2022
Application Number: 018735048
Filing Date: Wednesday, July 20, 2022
Registration Date: Not Available
Type of Mark: Figurative
Kind of Mark: Individual
Mark Distinctiveness: Yes
Filing Language: Not Available
Secondary Language: Not Available
Last Applicant/Owner:
Correspondent:
********
********
***** ****
Logo Design Information
Design Feature:
(1) Letters presenting some other special form of writing
(2) Letter “E”
(3) Letter “G”
(4) Letter “O”
What You Can Do:
Trademarkia lets you see how your personal name, product name, trademark name or username is being used on any of 530+ new and popular social networks. Be the first to reserve your name and get help stopping others from using it - all in one place!
Trademarkia is the largest search engine for U.S. and CTM trademarks. Each month hundreds of trademarks around the world are filed by licensed attorneys in the Trademarkia network! You can register your trademark in 180+ countries in the world through Trademarkia Network. Trademarkia.com is a free search engine of publicly available government records. Trademarkia.com is not a law firm and does not represent owners & correspondents listed on this page.
As seen on